recording control is not working

Antwort erstellen

Diese Frage dient dazu, das automatisierte Versenden von Formularen durch Spam-Bots zu verhindern.

BBCode ist eingeschaltet
[img] ist eingeschaltet
[url] ist eingeschaltet
Smileys sind ausgeschaltet

Die letzten Beiträge des Themas

Ich habe die Datenschutzerklärung gelesen und bin damit einverstanden.

Ansicht erweitern Die letzten Beiträge des Themas: recording control is not working

Re: recording control is not working

von Xonar » 13 Nov 2010, 17:00

it didn't help

Re: recording control is not working

von ds10 » 13 Nov 2010, 16:29

Select your software version in the settings of the Dreambox device and if that don't works use < 1.6 as software version.

recording control is not working

von Xonar » 13 Nov 2010, 16:14

Today J download last version of tvbrowser (3.0 RC2)
unfortunately recording control is not working J can't download channel list (if J press "refresh channellist")

Every working ok in tvbrowser 3.0 RC1

Vu+ Duo
enigma 1.6

Nach oben